Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Ska du starta eget? Då har du kommit rätt

Man på kontor, kvinna i bakgrunden

Den här sidan är till för dig som har eller ska starta eget. Här får du tips som gör det enklare och snabbare för dig att komma igång. Har du en affärsplan, som godkänts av Nyföretagarcentrum eller Almi, då har du kommit en bra bit. Vi hjälper dig därefter med allt från en bra start, grundtrygghet och smidiga betalrutiner till att se över finansieringsfrågan.
Ta hjälp av vår checklista nedan, vi är med dig hela vägen.
Checklista för dig som funderar på att starta egt KLARA – bli förberedd FÄRDIGA – bli startklar GÅ – sätt igång

Tjänster till ditt företag

Kvinna som använder sin dator

Internetbanken företag

Gör företagets bankärenden dygnet runt, över hela världen. Med internetbanken företag sköter du bankärenden smidigt och enkelt samtidigt som du håller koll på företagets ekonomi och affärer.

Man pratar i telefon

Mobilbanken företag

Med företaget på fickan sköter du företagets ekonomi, när du vill och var du vill. Håll koll på likviditeten, gör betalningar och överföringar och handla med både aktier och fonder. Dessutom kan du ta reda på information om andra företag och få flera push- notiser för bättre koll.

Ladda ner Swish-appen

Swish företag

Ta betalt enklare! Swish fungerar både i fysiska miljöer, på distans och i webbutiker och appar. Med Swish sker betalningen från kundens Swish-app till företagets konto på ett ögonblick. Swish är ett smidigt alternativ till kontantbetalningar och ett komplement till andra betalalternativ.

Woman working at computer

Bankgiro

Ditt bankgironummer är allt dina kunder behöver för att betala dina fakturor. Du kan byta konto men ändå behålla samma bankgironummer.

Kollegor som kollar på en dator

e-bokföring

e-bokföring är helt webb-baserat och du kan sköta arbetet från alal datorer med internetbanslutning. Din bokföring lagras enligt bokföringslagens regler, innevarande år + 7 år. Effektiviserar bokföringsarbetet med 60-80%.

Kortbetalning online

Företagskort

Vi erbjuder två olika företagskort, ett bankkort där beloppet dras direkt från kontot och ett kreditkort där du samlar inköpen på en månadsfaktura.

En äldre kvinna betalar med kort i en affär

Kortinlösen - Babs

Det finns flera olika möjlighet att använda sig av kortinlösen. Via terminal, internet, automat och mobil.

Stäng Skriv ut