Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Bolån för olika behov

Tre par ben på säng

Ska du köpa villa, bostadsrätt eller fritidshus eller renovera ditt befintliga boende? Vi erbjuder dig de lån du behöver.

Bolån

Bolån kan du söka hos oss när du ska köpa bostad, renovera eller vill flytta dina bolån. Du kan låna upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde.

Lånelöfte

Lånelöftet är ett löfte från banken om hur mycket du får låna för att köpa bostad, baserat på din nuvarande situation och inkomst.

När du ska bygga nytt eller bygga ut

Byggnadslånet är för dig som vill bygga nytt hus, renovera eller bygga ut ditt befintliga hus.

Försäkra hem och lån

Försäkra ditt hem och ditt bolån. Vår hemförsäkring finns för lägenhet, villa och fritidshus.

Bra att veta

Vad krävs för att få låna?

När du ansöker om lån gör vi en bedömning av din betalningsförmåga utifrån uppgifterna i din låneansökan. Vi tar också en kreditupplysning för att se att du inte har några betalningsanmärkningar samt gör en bedömning av bostadens värde, så att vi kan godkänna den som säkerhet. 

Så mycket får du låna

Det totala lånebeloppet får inte överstiga fem gånger hushållets gemensamma årsinkomster. Om du har inkomst, eller tillgångar, i annan valuta än svenska kronor kan valutakursen påverka lånebeloppet som ska betalas.

Pantsättning

Du kan låna upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde. Bolånet innebär att bostaden pantsätts som säkerhet för lånet.

Förstå ditt bolåneerbjudande

Den 1 januari 2017 infördes ett nytt EU-direktiv i svensk lag, det så kallade Bolånedirektivet. Syftet med direktivet är att du som kund lättare ska förstå innehållet i ditt bolåneerbjudande.

Prata bolån med oss

Prata bolån med oss

Har du frågor om ditt bolån eller vill ha hjälp med ansökan? Ring oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Stäng Skriv ut