Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Samla dina lån

Samla lån och krediter

Du får lägre ränta och slipper onödiga avgifter

Gå till intresseanmälan

eller ring oss på 0771-60 65 00

Samla dina lån – sänk månadskostnaden

Har du lånat till bilen hos en kreditgivare? Till resan hos en annan? Betalar av för datorn hos en tredje och för de nya möblerna hos en fjärde? Samla dina lån och krediter upp till 300.000 kronor hos oss istället så kan du minska din månadskostnad – du får lägre ränta och slipper extra avgifter.

Som kund i Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank kan du ansöka om lån via internetbanken, mobilbanken, telefonbanken, hemsidan och våra bankkontor.

Ansök via telefon

Kontakta oss
Hur mycket vill du låna?

Dags att se över dina kort och småkrediter? Ett bra sätt att minska månadskostnaden är att göra slut med korten och konsumtionslånen och samla allt på ett ställe. Du får lägre ränta och slipper extra avgifter. Ta tag i saken så blir det lättare att få en sund ekonomi.

Som Nyckelkund på Swedbank får du rabatt på räntan och råd om hur du ska ta hand om din ekonomi. Här kan du räkna på hur mycket du kan sänka dina kostnader om du samlar dina lån.

Hur mycket kan du spara?

Här kan du se hur mycket du skulle spara på att samla dina befintliga lån och krediter hos oss. Fyll sedan i intresseanmälan när du valt vilket belopp du skulle vilja låna. Tänk på att dina önskemål utgör grunden för din intresseanmälan.

Summan av dina befintliga lån
0 kr
Vilken är återbetalningstiden?
0 år
Vilken ränta har du?
0 %
Visa hur mycket jag sparar
Totalt Per månad

Du kan spara

2 022 kr

Ingen uppläggningsavgift när du ansöker om lån online.

Ränta 4.95% (Effektiv ränta: 5.06%)

Din intresseanmälan är skickad.
Vi hör snart av oss!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig.
Vill du hellre ringa själv? Ring direkt till något av våra bankkontor.

Vi gör ingen kreditupplysning förrän vi har pratat med dig.

För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst på minst 240 000 kr om du är ensam sökande. Har du en medsökande kan du kontakta oss för mer information. Inkomst får inte vara bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan är rörlig och bestäms med hänsyn till dina ekonomiska förhållanden. Amorteringstiden kan vara mellan 1 och 12 år.

Vi gör ingen kreditupplysning förrän vi har pratat med dig. Vid låneansökan gör vi därefter en sedvanlig kreditprövning.

Stäng Skriv ut