Hoppa till textinnehållet

Nyckelkund

Smarta tjänster på dina kort

 1. Osäker på vart du lagt ditt bankkort?

  Lugn, i appen och internetbanken kan du tillfälligt spärra kortet medan du letar. Om du däremot misstänker att det är stulet eller att du tappat det ska du genast spärra kortet. Vi hjälper dig med det dygnet runt via Spärrservice, 08-411 10 11 (+46 8 411 10 11).

  Spärra kortet

 2. Du kan stänga och öppna ditt kort för digitala köp

  I appen och internetbanken kan du när som helst slå på och stänga av möjligheten att använda kortet på internet. För bankkort kan du även stänga för automatuttag.

  Öppna och stänga för internetköp

 3. Glömt din pinkod?

  I appen och internetbanken kan du se koden till ditt bankkort. För ditt betal- och kreditkort kan du kontakta Entercards kortservice eller oss så får du koden hemskickad.

  Pinkod till kortet

 4. Betala med mobilen eller en smart klocka

  Du gör det genom att koppla ditt bankkort och betal-och kreditkort till olika digitala tjänster, exempelvis Apple Pay eller Swedbank plånbok.

  Digitala betaltjänster

Visste du att det ingår en del tjänster i dina kort?

 1. Hittade du samma diskmaskin du nyss köpt till ett lägre pris eller blev din nyinköpta klocka stulen?

  När du handlar med ditt betal- och kreditkort ingår ”drulleförsäkring”, prisgaranti och förlängd garanti. Försäkringsgivare är Europeiska ERV.

  Läs mer och se villkor

 2. Blev du sjuk lagom till konserten?

  Även om det är trist att inte kunna se den kan du som har ett Mastercard Guld eller Platinum få ersättning om du visar ett läkarintyg. Gäller både evenemang hemma och på resan som du betalat med dessa kort. Försäkringsgivare är Europeiska ERV.

  Läs mer och se villkor

 3. Kompletterande reseförsäkring ingår när du betalar din semesterresa med ditt bankkort eller betal- och kreditkort

  Försäkringen kan bland annat ge dig ersättning för försenad ankomst och försenat bagage. Försäkringsgivare är Europeiska ERV.

  Läs mer och se villkor

 4. Även hemförsäkringen via banken ger ett utökat skydd på resan

  Med en hemförsäkring via banken får du till exempel reseförsäkring med utökat reseskydd och bortaskydd på lösöre utanför hemmet. Försäkrar du både bilen och hemmet kan du som Nyckelkund få upp till 20 % rabatt på alla tecknade försäkringar. Erbjudandet är inte tidsbegränsat och gäller vid tecknande av helårsavtal. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkrings AB.

  Läs mer om försäkringar på ltvsparbank.se/forsakringar

Här hittar du oss i sommar

I både appen och internetbanken kan du ställa dina frågor till oss. Du kan även få svar på allmänna frågor via vår virtuella assistent på ltvsparbank.se/kontakt.

 

Fler mötesplatser:

 

Läs mer om hur du kan kontakta oss på ltvsparbank.se/kontakt.