Efter en stark inledning på året har börsen den senaste tiden varit lite mer svajig och en osäkerhet har infunnit sig. Är det början på slutet på det senaste årets makalösa börsuppgångar eller finns det mer att hämta? Var ska man i så fall bäst placera?

Den 17 november 18.30 släppte vi höstens upplaga av Aktie-TV, programmet som guidar dig genom vår aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer och bolag som kan vara intressanta att placera i. Precis som vanligt har vi samlat högaktuell information och inspiration om marknaden, aktier, fonder och sparande i ett bredare perspektiv.

Programmet finns tillgängligt f rom 18.30 på Aktiellt – Swedbanks samlingsplats för placeringar och sparande.
Några höjdpunkter från programmet:

  • Våra experter ger en uppdatering om marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv. Hur ser de på aktiemarknaden nu och framåt?
  • ” Att jaga snabba pengar är ett säkert sätt att aldrig bli rik. Så här får du dina pengar att växa - några få enkla tips som berikar ditt liv och som gör att du slipper ligga vaken om natten och oroa dig över din ekonomi.” Vår privatekonom Arturo Arques kommer med handfasta tips och råd hur man kan tänka runt sitt sparande.
  • Liza Jonson resonerar runt den klassiska frågan, Hållbarhet och avkastning – kan de gå hand i hand? Hon utvecklar också varför hållbarhet är en så central del i förvaltningen och vilka hållbarhetstrender som kan komma framöver
  • Vd:arna för Balder, Trelleborg och Mekonomen ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.
  • Förvaltare från Robur ger en uppdatering om hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Fokus kommer att ligga på Småbolag Norden, Allemansfond Komplett och Climate Impact.

p.s Missa inte våra dagliga uppdateringar om aktiemarknaden och placeringar på Aktiellt