Hoppa till textinnehållet

Covid-19

Med anledning av gällande nationella föreskrifter och allmänna råd har vi anpassat vår verksamhet för att göra vad vi kan för att begränsa riskerna för smittspridning.

Följande gäller tills vidare.

1.) Rådgivningsmöten med Dig som kund kommer enbart i undantagsfall att kunna genomföras på något av kontoren som ett fysiskt möte. Vår ambition är att vi trots detta skall kunna hjälpa dig på ett bra sätt när behov uppstår. Hör av dig till din rådgivare eller till kundtjänst så försöker vi hitta en alternativ lösning som passar just dig.

Kontakta oss

 

2.) Ordinarie öppettider för kassatjänster gäller även fortsättningsvis på alla våra tre kontor. Dock kommer enbart en kund (kan vara flera personer om det är familj) släppas in i lokalen åt gången.

 

Tack på förhand för din hjälp och visad förståelse.

 

För bra och utförlig information om hur vi, var och en, kan bidra till minskad smittspridning se Folkhälsomyndighetens hemsida.

 

Sparbankernas kunder mest nöjda bland alla svenska banker 2020!

Resultatet av den undersökning om kundnöjdhet som Svenskt kvalitetsindex (SKI) genomförde under augusti och delar av september är nu publicerat. Den visar att Sparbankerna som grupp får högst betyg bland samtliga banker i Sverige hos såväl privat- som företagskunder. 

 

Till er som deltog i undersökningen vill framföra ett varmt tack, både för att ni tog er tid och för ni visade en stor generositet i era omdömen. Det är oerhört glädjande för oss alla som jobbar på och för banken att få en bekräftelse på att ni värdesätter att vi finns och det jobb vi gör.

Sveriges nöjdaste kunder

Aktuellt

Funderar du att flytta

Funderar du på att flytta? Fastighetsbyrån finns alltid nära. 

Family unpacking moving boxes

Smart att månadsspara

Är du osäker på hur du ska göra med ditt fondsparande? Oavsett om börsen går upp eller ner är det bra att du fortsätter månadsspara.*

Webbinarium: Skogen och politiken

Torsdagen den 4 februari kl. 10.00-11.00 kan du lyssna på ett webbinarium om Skogsutredningen, EU:s taxonomi och hur du som skogsägare kan tänka runt ditt skogsbruk. Du kan även ställa frågor till talarna under sändningen.  

Tree surgeon hanging from ropes in the crown of a tree

Dags för ditt barn att också skaffa Apple Pay?

Nu finns Apple Pay även tillgängligt för ditt barn i åldern 13-17 år. För att tjänsten ska fungera behöver barnet och minst en vårdnadshavare vara kund i banken.

Apple Pay för unga

Har en gemensam vilja att stärka näringslivet

En av de viktigaste fundamenten i Sparbanksidén är ett rikgt näringsliv och goda förutsättningar för företagande. Tillsammans med 4 andra småländska Sparbanker går Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank nu in som medlemmar i ägarföreningen bakom Atrinova affärsutveckling AB (Trinova)

Fem Sparbanker

Lägg undan lite omtanke

Har du börjat fundera på barnsparande? Vad bra! Vi hjälper dig att komma igång.

Two kids hiding in the bushes

Stöd i osäkra tider

Påverkas din ekonomi av coronaviruset? Vi vill finnas där för dig. Därför har vi samlat våra bästa tips kring sparande, lån, boende, resor och företagande.

Skydda dig mot bedrägerier

Just nu är det många som blir utsatta för falska telefonsamtal och mejl. Lämna aldrig ut koder eller bankuppgifter. För att minska risken att du blir lurad har vi samlat information om vanliga bedrägerier. Ta del av våra tips!

Därför frågar vi dig om din ekonomi

Lagen om penningtvätt kräver att vi har kunskap om alla våra kunder. Därför ställer vi frågor om din ekonomi, på våra kontor och i våra digitala kanaler. Dina svar hjälper oss i vårt arbete att hindra brott.