Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

e-bokföring erbjudanden

Mamma och två barn sitter i soffa och tittar på olika skärmar

Olika erbjudanden där e-bokföringens grund- och tillvalstjänster paketerats för att passa olika typer av företag eller föreningar. Det finns paket anpassade för bland annat butiker, föreningar och bostadsrättsföreningar.

e-bokföring Förening

En branschanpassad tjänst som effektiviserar bokföring och medlemsavisering. Förenklar vardagen för till exempel idrottsföreningar, vägföreningar och samfälligheter genom att bokföringen finns tillgänglig från vilken dator som helst. Det är enkelt att byta kassör eftersom ingen information behöver flyttas mellan olika datorer, bytet sker i internetbanken. e-bokföring förening med autokontering kan kombineras med tillvalsfunktionen fakturering och kundreskontra samt autoavprickning.

e-bokföring BRF

e-bokföring BRF innehåller alla funktioner i e-bokföring Standard samt funktionerna gruppavisering och automatisk avprickning som är användbara för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Gruppavisering passar bra för BRF och fastigheter som fakturerar mycket av samma sak. Det är enkelt att skapa olika grupper, till exempel olika hyresnivåer som kopplas mot medlemmar. En faktura skapas för respektive medlem. Med automatisk avprickning slipper man se en enda transaktion med texten Bankgiro in. Istället delas transaktionen upp, en rad för varje betalning med avsändarinformation, meddelandetext alt. OCR-nummer. Oftast föreslås också vilken faktura som ska prickas mot vilken betalning.

e-bokföring Butik

e-bokföring Butik är en branschanpassad tjänst som effektiviserar administrationen och ger mer tid till säljarbetet. e-bokföring Butik är särskilt framtagen för detaljhandelsföretag och innehåller tjänsterna e-bokföring Standard och e-dagsavslut som passar dig som tar betalt med kort och kontanter.

Du utformar ett elektroniskt formulär i e-bokföringen som passar just din verksamhet. I formuläret matar du dels in hur du fått in pengarna, till exempel kontanter, kort eller presentkort men också vad du har sålt, till exempel kläder, skor, accessoarer. Resultatet bokförs automatiskt till rätt bokföringskonto. Du kan välja att föra in dagstotaler för ett eller flera Babsnummer i samma elektroniska dagsavslut.

e-bokföring Idrottsförening

Genom ett avtal med Riksidrottsförbundet (RF) kan banken erbjuda idrottsföreningar, förbund och klubbar inom RF e-bokföring till bra villkor. För att minska administrativa uppgifter kan idrottsföreningar som har sitt medlemsregister i IdrottOnline automatiskt föra över information till e-bokföringen för vidare fakturering av medlemsavgifter. När medlemmarna betalat sin medlemsavgift kan inbetalningarna enkelt bokföras med hjälp av den automatiska avprickningsfunktionen.

Med autokonteringsfunktionen kan ni se alla betalningsuppdrag och händelser på föreningens bankkonto och de är redo att konteras.

När föreningen byter kassör räcker det att anmäla detta till oss, ingen information behöver överföras. Förändringar och uppdateringar blir automatiskt tillgängliga för alla användare.

e-bokföring Skog- och Lantbruk

Med e-bokföring Skog- och Lantbruk kan du sköta företagets bokföring direkt i internetbanken.

e-bokföring Skog- och Lantbruk passar alla skogs- och lantbruk som gör sina leverantörsbetalningar via internetbanken. Systemet har bra funktioner för lantbrukare och har flera tilläggstjänster. Ett exempel är fakturering med kundreskontra. När du fakturerar förs uppgifterna in i bokföringen, och när du får betalt prickas inbetalningen av i din kundreskontra.

e-bokföring Grupplicens

För dig som driver flera företag finns möjligheten att teckna en grupplicens för e-bokföring för upp till åtta företag.
Grupplicensen gäller bara för företag inom samma företagsgrupp, det vill säga samma ägare/ägarstruktur på alla företag i gruppen. Alla företag i gruppen måste vara kund på samma Swedbank- eller Sparbankskontor. Det är obegränsat antal användare på alla företag i gruppen. Huvudföretagets val av Erbjudande styr vad gruppföretagen kan välja.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter och skicka så kontaktar vi dig om e-bokföring
Intresseanmälan
 

Kontakta oss

Kom igång

Bankkontor

Kundcenter företag

0771-33 44 33

Support för e-bokföring

08-58 59 08 00
Fri support ingår för dig som använder e-bokföring.