Så hittar du ditt engagemangsbesked

Du hittar engagemangsbeskedet under Dokument i internetbanken.

Vi har tagit fram engagemangsbeskedet utifrån det bokslutsdatum vi har registrerat på ditt företag. Om det har ändrats kan du kontakta oss för att uppdatera informationen.

Dokument i internetbanken företag

Din revisor kan även använda portalen confirmation.com för att beställa engagemangsbesked.

Saknar du ett engagemangsbesked eller behöver beställa ett kompletterande?

Gå in via menyvalet Övriga tjänster - Företagets tjänster i internetbanken och klicka på Beställ ny tjänst. När beställningen kommer in till oss ser vi till att komplettera med de engagemangsbesked som saknas till exempel hypotekslån, hypotekslån med borgensåtagande, utländska remburser eller derivatprodukter.

För dig som har bokslutsdatum 31 december skickas årsbesked för fonder, försäkringar och värdepapper till internetbanken eller via brev, beroende på vad du valt, och levereras senast under februari. Autoplan skickar årsbeskedet till uppgiven e-postadress under januari.

Du kan beställa engagemangsbesked kostnadsfritt en gång per år men om företaget behöver extra besked på avvikande bokslutsdatum så ordnar vi det. 

Beställ Engagemangsbesked i internetbanken

Övriga årsbesked

Ditt årsbesked för fonder, försäkringar och värdepapper skickas till internetbanken eller via brev, beroende på vad du valt, och levereras senast under februari. Autoplan skickar årsbeskedet till uppgiven e-postadress under januari.

Dokument i internetbanken företag